CFI
cfi

• Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad •

logo

Saradnici CFI su vrhunski sudski veštaci raznih oblasti i specijalnosti, sa višegodišnjim iskustvom na poslovima forenzičkih istraživanja krivičnih dela i poslovima sudskih veštačenja

CENTAR ZA FORENZIČKA ISTRAŽIVANJA DOO NOVI SAD

Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad (CFI) je prvi privatni forenzički centar u Republici Srbiji.

CFI je osnovan 17.07.2014. godine.

Osnivač i lice ovlašćeno za zastupanje je Nenad Šipka, diplomirani ekonomista.

Sedište CFI je u Novom Sadu, Narodnog fronta br. 67.

Osnovna delatnost CFI je forenzičko istraživanje u sudskim postupcima u oblastima:

Saradnici CFI su vrhunski sudski veštaci raznih oblasti i specijalnosti, sa višegodišnjim iskustvom na poslovima forenzičkih istraživanja krivičnih dela i poslovima sudskih veštačenja.

Saradnici CFI, jedini na teritoriji Republike Srbije, vrše forenzičku 3D rekonstrukciju krivičnih dela ubistava i ubistava u pokušaju vatrenim oružjem i 3D rekonstrukciju saobraćajnih nezgoda, primenom softvera FARO REALITY i laserskog 3D skenera FARO FOCUS3D.

Forenzička 3D rekonstrukcija se primenjuje u svakoj situaciji kada je došlo do izmene lica mesta krivičnog dela ili kada klasična rekonstrukcija nije moguća. Vrši se na osnovu:

Stručni tim CFI, pored Nacionalnog kriminalističko – tehničkog centra MUP – a RS NKTC), jedini u Republici Srbiji vrši forenzičko istraživanje mikrotragova, ljuspica i briseva boje.

Forenzičko istraživanje mikrotragova, ljuspica i briseva boje se primenjuje kada dolazi do njihovog identifikovanja na predmetima zatečenim na licu mesta krivičnog dela.

U svom radu, CFI analize vrši u već postojećim akreditovanim laboratorijama Univerziteta u Novom Sadu i naučnim institutima.

Cilj CFI je da u narednom periodu, uz pomoć investitora, oformi sopstvenu akreditovanu forenzičku laboratoriju za kompletnu uslugu forenzičke analize krivičnih dela ubistava i ubistava u pokušaju vatrenim oružjem i saobraćajnih nezgoda.

Glavni cilj CFI je da postane apsolutni lider u forenzičkoj 3D rekonstrukciji krivičnih dela ubistava i ubistava u pokušaju vatrenim oružjem u Republici Srbiji.

U forenzičkoj rekonstrukciji saobraćajnih nezgoda sa poginulim i teško povređenim licima, cilj je da se osvoji najmanje 20% tržišta.

Uz uslov formiranja akreditovane laboratorije za forenzičku analizu ubistava i ubistava u pokušaju vatrenim oružjem i saobraćajnih nezgoda¸ plan CFI je da svoje poslovanje proširi na ceo region jugoistočne Evrope.

Quercus plus
cfi

Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad


Novi Sad
Srbija

Telefon: +381 65 988 57 59
E-mail : office@forenzika-novisad.org
Facebook: CFI Doo Novi Sad

CFI
partneri:

teximp
Novi Beograd
Srbija

Telefon: +381 11 7129 428
E-mail : office@teximp.rs
Facebook: Teximp Serbia

Quercus plus
    Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00 - 15:00
Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novostima, pošaljite nam Vaš mail.
Facebook
Twita
All rights reserved © CFI Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad